4SAFETY | Kurs i CA-EBS
16388
post-template-default,single,single-post,postid-16388,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Kurs i CA-EBS

25 nov Kurs i CA-EBS

4Safety har gleden av å kunne tilby alle kurs i CA-EBS samt skulderbreddemåling i henhold til Opito-krav for Britisk sektor. Dette er et kurs som alle som skal fly helikopter til og fra Storbritannia må ha. I stedet for en ekstra overnatting i Aberdeen før utreise, kan nå 4Safety tilby dere kurs i Haugesund og omegn, tilpasset deres arbeidsdag. Kurset tar normalt 1,5 til 2 timer, og inneholder teori og praktisk utprøving av utstyret. I tillegg utfører vi en skulderbreddemåling for å avgjøre hvilke seter som kan benyttes under helikopterturen.

Vi setter ikke dette opp som kurs til faste tider, men tar imot deres ønsker for når dere ønsker å avholde kurs. Minimum antall deltakere er 2 stykker. Vi ser helst at kursene avholdes på dagtid, men har også mulighet til å gjennomføre disse på kveldstid dersom det passer deres ansatte bedre. Vi er fleksible.

Kontakt oss for mer informasjon